Dostava

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda. Elektronički sustav Moj Papir web shop potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 5 radnih dana od dana primitka novčane uplate Kupca na bankovni račun Moj Papir web shop, izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema na skladištu mojpapir.com (narudžba proizvoda “na upit”); u tom slučaju Kupac će biti obavješten o roku isporuke proizvoda.

Proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Ako Moj Papir web shop nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, djelatnici Moj Papir web shop će kontaktirati Kupca telefonom ili e-mail porukom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se dostavnom službom u roku 5 radnih dana od primitka novčane uplate Kupca na račun DCT obrt za dizajn i turizam (DCT obrt je nositelj brend Moj Papir).

Naručena roba će biti složena i zapakirana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Naše proizvode dostavljamo u sve države članice EU.

Kad su artikli proizvedeni/pripremljeni, dobit ćete obavijest da su ušli u fazu transporta. Nakon toga, tranzitno vrijeme ovisi o zoni.

Troškovi dostave ovise o pojedinoj državi i vidljivi su u košarici te na predračunu i računu.

Želite li naručiti naše proizvode iz neke od europskih država izvan EU, molimo vas da nas kontaktirate e-mailom ( disiti@disiti.com ) kako biste saznali dostupne opcije naručivanja.

Narudžbe dostavljamo na kućnu adresu kupca. U rokove za uručenje ne računaju se:
1. dan prijama narudžbe;
2. vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese odabranog prodajnog mjesta;
3. vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu nastalog bez krivnje Moj Papir web shop ili našeg prijevoznika;
4. neradni dani i dani kada se ne obavlja dostava Moj Papir web shop narudžbi.

2.d – Povrat / reklamacija

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti reklamaciju DCT obrt za dizajn i turizam e-mailom, telefonski ili pismeno sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
– isporuka robe koja nije naručena,
– isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja,
– isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja.

DCT obrt za dizajn i turizam se obvezuje dati odgovor na prigovor u roku definiranom Zakonom o zaštiti potrošača.

Share this post