Načini plaćanja

U internetskoj prodavaonici DISITI web shop plaćanje je moguće pouzećem, općom uplatnicom/virmanom ili internet bankarstvom te plaćanje karticama.

Plaćanje pouzećem: roba se plaća po dostavi od strane ekspress kurirske službe. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom. Napomena – Kupac plaća dostavnoj službi povrat naplaćene gotovine pošiljatelju (min 5kn ili više ovisno o naplaćenom iznosu).

Plaćanje općom uplatnicom/virmanom ili internet bankarstvom: ovaj način plaćanja podrazumijeva gotovinsku uplatu u pošti ili banci, kao i uplatu na žiro-račun DCT obrt za dizajn i turizam putem internet bankarstva. Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom Kupac na e-mail adresu koju je naveo u svojoj narudžbi dobiva sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje. Ako na svoju e-mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate neželjenu poštu ili nas kontaktirate na disiti@disiti.com kako biste provjerili status narudžbe.

Plaćanje karticama:

– American Express
– Diners
– Discover
– Maestro
– MasterCard
– Visa

Plaćanje karticama na rate
– American Express – 2-12 rata beskamatno
– Diners – 2-12 rata beskamatno
– Maestro/Visa Inspire PBZ – 2-12 rata beskamatno
– MasterCard/Visa/Visa Business ZABA – 2-12 rata beskamatno

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun DCT obrt za dizajn i turizam. Novčani primitak na računu DCT obrt za dizajn i turizam vidljiv je sljedeći radni dan, odnosno u roku 24 sata od trenutka plaćanja. Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju dostavnom službom.

Share this post