Moje ime je Ana Cvitić, magistra sam dizajna koja od završetka studija ima svoj obrt za dizajn. U njemu je nastalo mnogo kreativnih ideja (nekih manjih, nekih većih). Dugo godina je to bio studio za grafički dizajn i digitalni print, a sada odnedavno postaje studio za ručnu izradu papira.

Papir i njegova “moć” je od samog početka studija bio moja strast, koju ću probati (nadam se) prenijeti na sve vas koje to bude zanimalo.

Papir je nešto što koristimo svakodnevno i ne razmišljamo o njemu, a zapravo je vrlo moćan alat pomoću kojeg izražavamo sve svoje misli, ideje, skice, riječi…

Papir je omogućio čovjeku da ostavi svoj trag u svijetu!

Nadam se da ću vas svojim radom, svojim ručno rađenim papirom uspjeti uvesti u taj predivan svijet stvaranja gdje ćete moj odnosno SVOJ papir koristiti za sve SVOJE ideje s radošću!

Nema kratke verzije izrade papira, ne može biti gotov za sutra, ne možeš ga napraviti puno. Ide polako, korak po korak, ne izostavljajući ni jedan, ne požurujući nijedan! Kao mali slow motion rituali koje izvodiš ponovo i ponovo, meditirajući cijelo vrijeme.

Ljudi moji koja uživancija!

Eto zašto papir 🙂

Share this post